Start to E-Commerce - 4/12/2018

Trainer
Categorie
E-commerce opleidingen
Tijd
4 december 2018 (van 14u tot 18u)
Prijs
€375

Vorig jaar startten zo’n 3000 ondernemers met een nieuwe webshop of e-commerce platform. Maar al te vaak merken we dat niet iedereen dit even goed voorbereidt en velen stappen onbezonnen in de digitale wereld.

 

Deze opleiding heeft als doel je te helpen met jouw actieplan om een succesvolle webshop te realiseren. Tijdens deze sessie krijg je antwoorden op de volgende vragen :

- Welke stappen dien je te nemen bij de bouw van een webshop?

- Welke valkuilen vermijd je het best?

- Gebruik ik marketplaces als verkoopsmethodiek?

- Welke zijn je wettelijke verplichtingen?

- Hoe zorg je voor de nodige tractie en conversie?

 

Dus, een broodnodige, hands-on opleiding voor zij die hun eerste stappen in het e-commerce landschap zetten. Dit onafhankelijk of je nu met of zonder winkel-/retailervaring begint.

 

Voor wie?

Voor al wie de ambitie heeft om een webshop op te starten of net gestart is.

About the trainer

Greet zette haar eerste stappen, na haar studies handelsingenieur, in de Kredietbank (huidig KBC voor de iets jongeren onder ons). De 8 volgende jaren beet het marketingbeestje haar en deed ze volop ervaring op als marketing manager in de energiesector. Als directeur van bdma (de belgian direct marketing association) bloeide haar wereld en fijne professionele kring open. Een wereld die ze nu nog steeds een warm hart toedraagt als directeur van SafeShops.be, de e-commerce associatie van België.

Als Greet niet werkt, dan reist ze, geniet ze van haar gezin, de voetbal (ja, het kan) en trekt ze nu en dan haar sportschoenen aan, om daarna de dorst lessen op een zuurverdiend terrasje.