Privacy - 17/05/2018

Categorie
E-commerce opleidingen
Tijd
17 mei 2018 (van 14u tot 18u)
Prijs
€375
Score
4.7/5

Op 23 mei 2018 gaat de nieuwe Europese privacywetgeving in voege. Vanaf dan gelden strenge sancties tegen verwerkers die de gegevensbeschermingsregels overtreden.  Deze boetes kunnen oplopen tot €20 miljoen of 4% van de algemene jaaromzet, naargelang wat het hoogste bedrag is.  De nieuwe wetgeving gaat ook over het ‘recht om vergeten te worden’ en nog zoveel meer.

 

Ervaringsdeskundige Bart Van den Brande komt op 17 mei zijn kennis delen omtrent deze nieuwe Europese privacywetgeving, namelijk de General Data Protection Regulation (GDPR). Als stichtend vennoot van Sirius Legal, gespecialiseerd in juridisch advies aan online ondernemers, legt hij eerst de implicaties van de nieuwe wetgeving uit vanuit het perspectief van online ondernemers. Vervolgens overloopt Bart wat dit praktisch wilt zeggen voor uw bedrijf, en tenslotte worden de gevolgen besproken indien uw bedrijf zich niet tijdig weet aan te passen aan de regulering.

Belangrijkste onderdelen
Verplichtingen GDPR voor online ondernemers
Wat betekent dit praktisch voor uw bedrijf?
Wanneer treden de nieuwe regels in werking
De gevolgen voor bedrijven die zich niet tijdig in regel stellen

About the trainer

Bart is een van de stichtende vennoten van advocatenkantoor Sirius Legal in Mechelen, dat zich onder meer specialiseert in juridisch en fiscaal advies voor online ondernemers.