Integrated Business Management en Sales & Operations Planning - 21/11/2017

Trainer
Categorie
Algemene opleidingen
Tijd
21 november 2017 (9u30 tot 17u30)
Prijs
€750

Hoe kom je tot een actie gedreven, haalbaar operationeel plan?

 

Integrated business management en sales & operations planning zijn tactische bedrijfs- en beslissingsprocessen die het beheer van het bedrijf in de richting van de strategische doelstellingen sturen.  

Deze business processen stellen een organisatie in staat om te reageren op vraag en aanbod variaties en laten toe tijdig te anticiperen op risico's.  Voor senior management biedt dit interactief programma inzicht in de processen en technieken om tot een actie gedreven, haalbaar operationeel plan voor de organisatie te komen, dat de brug slaat tussen de dagelijkse operatie en het strategisch plan.

 

Deze opleiding wordt geven door Luc Van Wouwe en Joost Rongen.

 

Doelpubliek

- Retail en FMCG
- Executive management, sales management, finance management en operations management (production, supply chain and logistics)
- Betrokken en/of geinteresseerd Sales & operations planning en processen

 

 

Belangrijkste onderdelen
Inleiding tot sales and operations planning en geïntegreerd business management
Hoe omgaan met complexiteit in de belangrijkste deelprocessen: demand planning, supply & inventory planning en finance integratie
Tactische planning – de link tussen strategie en operationele planning
Planning organisatie, processen en systemen
S&OP maturiteit – zelfbeoordeling voor mijn bedrijf
12 bouwstenen en een stap-voor-stap benadering voor een succesvolle lancering en implementatie

About the trainer

Luc studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen, Transport & Logistics aan Universiteit Antwerpen. Hij heeft meer dan 25 jaar internationale ervaring in supply chain management, logistiek, operations, sales, project en algemeen management. Luc is lid geworden van EyeOn in 2011, om als lead senior consultant de Belgische markt te ontwikkelen.  Hij neemt uitdagende opdrachten in supply chain planning, organisatie en projectplanning aan.

In de afgelopen jaren, heeft hij verschillende opdrachten uitgevoerd in verband met planning, S&OP en Integrated Business Management processen voor verschillende FMCG-bedrijven (Lorenz Snack World, Lotus Bakeries, Recticel en anderen). Naast zijn consultancy activiteiten, faciliteert Luc masterclasses en in-company trainingen in Supply Chain en Planning Professionals.